İngilizce Yeterlilik Sınavı Başvurusu

1.ADIM: Sınav Başvurusu
Başvuru Tarihi : 9-18 Temmuz 2018 (Saat 17.00 a kadar)
Sınava girmek için elektronik ortamda başvurunun yapılması ve başvuru yapıldıktan sonra sınav ücretinin ödenmesi gerekmektedir.
Sınava Başvurmak için tıklayınız.

2.ADIM: Sınav Ücreti
Elektronik ortamda başvuru yapıldıktan sonra sınav ücretinin 9-18 Temmuz 2018 (Saat 17.00 a kadar) tarihleri arasında Vakıflar Bankası şubelerine gidilerek ödenmesi gerekmektedir. Bankaya ödeme yapılırken açıklama kısmına Kayıt No, Adı Soyadı ve “İngilizce Yeterlilik Sınavı Sınav Ücreti” ibaresi mutlaka yazılmalıdır. Kayıt No, İngilizce Yeterlilik Sınavı için elektronik ortamda başvuru yaptığınızda verilen numara olup Aday No değildir. ATM veya EFT ile ödeme yapmayınız. Vakıflar Bankası şubelerine gidip ödeme yapınız.
Sınav ücretleri için tıklayınız.

Sınav Tarihi ve Saati
I.Oturum: 24 Temmuz 2018 (Saat 10:00)
II.Oturum (Sadece I.Oturumu Başaranlar Gireceklerdir) : 26 Temmuz 2018 (Saat 10:00)

I.Oturum Sınav İçin Gerekli Belgeler