UOLP İşletme Öğrencilerinin Dikkatine

SUNY İŞLETME ÖĞRENCİLERİ İÇİN SUNY NEW PALTZ TARAFINDAN YAZ OKULU PROGRAMI DÜZENLENECEKTİR. PROGRAMA KATILMA KOŞULLARI ŞUNLARDIR:

• TOEFL PBT VEYA KURUMSAL TOEFL SINAVINDAN 510+

TOEFL IBT SINAVINDAN 64+

IELTS SINAVI AKADEMİK KISIMDAN HER BİR BÖLÜMÜ EN AZ 4,5 OLMAK KOŞULUYLA TOPLAMDA 5,5 PUAN ALMIŞ OLMAK

• 2018-2019 AKADEMİK YILI ÖNCESİ GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN SKORLARI ALMIŞ OLMAK
  • 2018-2019 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN SINAV SKORLARININ YANI SIRA BİR AKADEMİK YIL BOYUNCA UOLP HAZIRLIK PROGRAMINA DEVAM ETMİŞ OLMAK

BU PROGRAMA DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ, PROGRAM SONUNDA GEREKLİ KOŞULLARI YERİNE GETİRİP BAŞARILI OLMALARI DURUMUNDA TOEFL KOŞULU OLMAKSIZIN BÖLÜMLERİNE BAŞLAYABİLECEKTİR. 8 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek yaz okulu hakkında bilgiye https://www.newpaltz.edu/esl/datesandcosts/ adresinden ulaşılabilir. YUKARIDAKİ KOŞULLARI SAĞLAYAN VE PROGRAMA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN UOLP HAZIRLIK KOORDİNASYON OFİSİNE BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

UOLP KOORDİNATÖRLÜĞÜ