Covid-19 Tanısı Konan Öğrencilerin Dikkatine

Covid-19 test sonucu pozitif olan öğrencilerimizin doktor raporlarını ituydy@itu.edu.tr adresine göndermeleri, raporun aslını karantina sürelerinin bitiminde İTÜ YDY Öğrenci İşleri’ne (Maçka) teslim etmeleri rica olunur.

Covid-19 tanısı konan öğrencilerin raporlarını iletmeleri durumunda, karantina süreleri boyunca yapılan dersler ZOOM’da kaydedilecektir. Bu durumdaki öğrenciler ders videolarına sınıflarının NİNOVA sayfasında yer alan “Uzaktan Eğitim” bölümünden 2021-2022 Güz dönemi boyunca diledikleri zaman erişebilirler. Öğretim görevlilerimiz YALNIZCA Covid-19 tanısı almış öğrencinin karantina süresi boyunca ders kaydı alacaktır. Covid-19 tanısı konan öğrencilerin ZOOM oturumlarına katılmasına gerek yoktur; ders videolarını Güz dönemi boyunca istedikleri zaman izleyebileceklerdir.