Yüz Yüze Eğitim Tercihi Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin hibrit eğitim uygulamaları kapsamında Güz Dönemi sonuna kadar derslere yüz yüze devam etme tercihi size bırakılmıştır.

Yüz yüze eğitimi tercih etmeniz halinde derslerinize yeni bir sınıfta, yeni bir ders programı ve yeni öğretim görevlileri ile devam edeceksiniz.

(Çevrim içi eğitimi tercih etmeniz halinde mevcut sınıfınız ve programınızla dönem sonuna kadar eğitiminize uzaktan devam edeceksiniz.)

Yapacağınız tercih dönem sonuna kadar geçerli olacak olup, sonrasında tercih değişikliği yapılamayacaktır.

Yüz yüze eğitimi tercih ediyorsanız lütfen aşağıdaki linke İTÜ kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak bu tercihinizi 31 Aralık Cuma Saat 17:00’ye kadar belirtiniz:

(Yüz yüze eğitim tercih bildiriminde bulunmayan öğrencilerimiz çevrim içi eğitim tercihinde bulunmuş kabul edilecektir.)

Cumulative 2 sınavı 18 Ocak 2022 (Salı)  tarihinde yüz yüze yapılacaktır. Speaking Sınavı haricindeki tüm sınavlar fiziksel olarak gerçekleştirilecek olup Speaking Sınavı Zoom üzerinden yürütülecektir.