7-9 Şubat 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

Önemli Bilgiler

7-9 Şubat 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavında

·      Kampüs/bina girişlerinde HES kodu kontrolü yapılacak, HES kodu “riskli” olan kişilerin kampüse ve binalara girişine kesinlikle izin verilmeyecektir.

·      Kontrollerin zamanında sorunsuzca yapılabilmesi için sınava girecek bütün adayların en geç 09:15’de sınava girecekleri bina önünde olmaları gerekmektedir.

·      Kapalı mekânlara girişten itibaren içeride bulunulan süre boyunca, maskelerin ağzı ve burnu kapatacak şekilde kullanımı bütün adaylarımız için zorunludur.

·      İTÜ İngilizce Yeterlilik Sınavına herhangi bir nedenle girmeyen ya da giremeyen adaylar için akademik takvimde ders kayıtlarının yakın tarihli olması nedeniyle

telafi sınavı yapılmayacaktır.

Sınava Başvuru

Şu anda İngilizce Hazırlık Sınıfında eğitimleri devam eden öğrencilerimizden sınav kaydı başvurusu alınmayacaktır. Mevcut hazırlık öğrencilerimizden sınava girmeye hak kazananların kayıtları dönem sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacaktır.

Diğer öğrenci ve adayların sınav kaydı başvuruları 19 Ocak 2022 saat 10:00 – 1 Şubat 2022 saat 17:00 arası http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/english_exam/ adresinden alınacaktır.